• Перший раз завітали ви до нас

    Перший раз завітали ви до нас Перший раз завітали ви до нас Перший раз завітали ви до нас Перший раз завітали ви до нас

    З раннього дитинства кожна людина звертається до книги, бо саме читання книг збагачує наше життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає нам через книгу пізнавати світ.

    В рамках заходів, присвячених Всеукраїнському дню бібліотек, працівники філії №6 провели гру-екскурсію «Перший раз завітали ви до нас» з учнями 1-Б класу БПШ №23 (класовод Ірина Пащенко).

    Бібліотекарка Людмила Романюк запропонувала першокласникам прогулятися «вулицями книжкового міста» та познайомитися з його чарівними жителями – книгами.

    Малеча з цікавістю розглядала «будинки» – стелажі, де живуть яскраві книги та журнали та залюбки знайомилася з казковими героями, чарівними світами фантастичних пригод та мандрів.

    Першокласники залюбки взяли участь у грі-вікторині «З якої казки?» та вікторині «Шкільне приладдя».

    Захоплива мандрівка найпотаємнішими куточками книгозбірні не залишила байдужою жодну дитину. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчати, а й дивувати, надихати на нові пригоди. Також маленькі читайлики пригадали основні правила користування книгою.Усміхнені обличчя дітей та їхні слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобалося у книгозбірні.

    Дітлахи привітали працівників філії з Всеукраїнським днем бібліотек чудовими поетичними словами та величезним букетом осінніх квітів – хризантем, а бібліотекарі пригостили першокласників бібліотечним пирогом з яблуками.

    Було цікаво і смачно!

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше