• Книжковий дім

    Книжковий дім Книжковий дім Книжковий дім Книжковий дім Книжковий дім

    У переддень Всеукраїнського дня бібліотек у центральній бібліотеці для дорослих відбулася зустріч працівників книгозбірні з читачками – членкинями клубу «Водограй».

    Присутні тепло привітали бібліотекарок з прийдешнім святом та презентували смаколики. А Ольга Андреєва подарувала власну картину, написану акриловими фарбами.

    Бібліотечні фахівчині Людмила Чупак і Олена Стельмах підготували відео презентацію про найкращі, найсучасніші, найкреативніші, найзатребуваніші бібліотеки світу і України та розповіли про те, як виживають і працюють книгозбірні під час війни.

    Учасниці заходу були шоковані фотографіями розбитих і знищених рашистськими варварами бібліотек на Донеччині, у Маріуполі, Херсоні, Чернігові.

    Читачка Валентина Майборода зазначила, що не уявляє своє життя без книги і бібліотеки, адже любить читати ще з раннього дитинства.

    Активний читач і друг бібліотеки Анатолій Скепко продемонстрував присутнім відеофільм, який змонтував за матеріалами книги історика і краєзнавця, співробітника інформаційно-краєзнавчого відділу Білоцерківської ЦБС Сергія Різника «Прогулянка по древньому Юр’єву».

    Захід пройшов у теплій і дружній атмосфері.

     

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше