• Благодійний івент HANDMADЕ

    Благодійний івент HANDMADЕ Благодійний івент HANDMADЕ Благодійний івент HANDMADЕ Благодійний івент HANDMADЕ Благодійний івент HANDMADЕ

    21 вересня на майданчику біля центральної бібліотеки для дітей проведено благодійний івент з метою збору коштів на тепловізор для воїнів ЗСУ. Організатори заходу довели, що кожна людина, доклавши певних зусиль, може допомогти військовим, висловивши їм таким чином слова вдячності за мужність, стійкість та незламність у боротьбі з окупантами.

    До організації ярмарку HANDMADE долучились волонтерські організації міста, майстрині Білої Церкви та Київщини і бібліотечні фахівчині ЦДБ.

    Перед входом до книгозбірні було яскраво, весело та гамірно. Учасники ярмарку активно продавали свої вироби, збираючи кошти на потреби ЗСУ та закликаючи мешканців мікрорайону придбати різноманітні сувеніри handmade, патріотичну символіку, обереги, мило та свічки з натуральних компонентів, кераміку ручної роботи, вироби з полімерної глини, оригінальні вироби з дерева зі стильним декором, прикраси з епоксидної смоли, гердани, силянки з бісеру, м’які іграшки,печиво з розписом тощо.

    Позитивні емоції отримали учасники майстер-класів «Свічка з вощини», «Розпис пряника», «Магнітик своїми руками», які провели талановиті майстрині Олена Карпенко-Ющенко, Ірина Дмитрук, Дарина Дихтяр.

    Художниця Анастасія Ковчан подарувала святковий та гарний настрій всім бажаючим, розмальовуючи обличчя «Аквагримом».

    Ярмаркове дійство прикрасила святкова програма для дітей за участі ростової ляльки Зайки та Шоу мильних бульбашок.

    Сподіваємося, що спілкування з майстрами та нові знайомства надовго запам’ятаються присутнім.

    Всі зібрані на ярмарку коштипередані на придбання тепловізора для ЗСУ.В наш час дуже важливо підтримувати захисників, які боронять Україну від російських окупантів, адже завдяки їм ми можемо спокійно виходити сьогодні на вулиці нашого міста. Дякуємо кожному, хто долучився до благодійного ярмарку та підтримав захисників.

     

    Світлана Шалагіна.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше