• Яскраве сонце і блакитне мирне небо…

    Яскраве сонце і блакитне мирне небо… Яскраве сонце і блакитне мирне небо… Яскраве сонце і блакитне мирне небо… Яскраве сонце і блакитне мирне небо… Яскраве сонце і блакитне мирне небо…

     

    Мир – слово, яке вміщує в собі яскраве сонце і блакитне небо, копітку працю і теплий хліб, щасливий сміх дітей та радість на обличчі дорослих. У цю скрутну для України годину миру прагне кожний житель нашої країни.

    З нагоди Міжнародного дня миру, працівники бібліотеки-філії №6 провели патріотичну годину «Хай буде мир на всій землі» для учнів 1-Б класу БПШ №23.

    Бібліотекарка Людмила Романюк розповіла дітям історію виникнення свята. Присутні дізналися про символ міжнародної солідарності всіх людей світу «Дзвін миру», який було відлито з тих монет, які пожертвували діти з усіх континентів.

    Пані Людмила прочитала вірші з поетичних збірок «Занадто рано стали ми дорослими» та «В дитячий світ прокралася війна», пронизані любов’ю до України, вірою у перемогу над ворогом та мріями про мирне і спокійне життя.

    Першокласники взяли участь у поетичній хвилинці «Діти за мир в усьому світі», під час якої за допомогою віршів висловили побажання, які на своїх крилах принесуть голуби Миру.

    Всесвітньовідомим символом миру є голубка з оливковою гілочкою в дзьобі, яка несе звістку про чудові зміни у життя людства. Саме такого птаха виготовляли діти. Кожний голуб увібрав у себе тепло дитячих рук і любов маленьких сердець.

    Діти прикріпили паперового голуба до прапорців держави з проханням миру нашій квітучій незалежній Україні.

    Про чисте небо і тихі зорі сьогодні мріємо ми, українці. Ми просимо миру і злагоди для нашої держави і очікуємо якнайшвидшої Перемоги. Нехай війна в Україні закінчиться, та буде мирне небо над нашими оселями.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше