• Візьми з собою смайлик

    Візьми з собою смайлик Візьми з собою смайлик Візьми з собою смайлик Візьми з собою смайлик Візьми з собою смайлик

    Щороку 19 вересня у світі відзначають незвичайне свято – День народження Смайлика. Ось уже багато років цей символ є незмінним атрибутом спілкування, і мало хто може собі уявити життя без цих усміхненихоблич.

    З нагоди свята фахівчині бібліотеки-філії №2 завітали до Християнського приватного закладу освіти «Алетея» для того, щоб провести для п’ятикласників годину гарного настрою «Візьми з собою Смайлик».

    Бібліотекарка Олена Буяненко ознайомила дітлахів із історією виникнення свята та розповіла про йогозначення для людей у всьому світі.Учасники заходу поговорили про доброту, як одну з найголовніших якостей людини, спробували з’ясувати яких людей називають добрими.Всі без винятку ділились гарним настроєм та заряджались позитивними емоціями під час конкурсів «Так чи ні»та«Знайди пару».

    Бібліотекарка Юлія Животівська запропонувала власноруч створити неповторні яскраві смайлики, проявивши творчі здібності.

    Захід пройшов весело, цікаво та подарував гарний настрій всім присутнім, адже день народження Смайлика не може бути без веселощів та усмішок.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше