• Автографи історії на вулицях Білої Церкви

    Автографи історії на вулицях Білої Церкви Автографи історії на вулицях Білої Церкви Автографи історії на вулицях Білої Церкви Автографи історії на вулицях Білої Церкви Автографи історії на вулицях Білої Церкви

    9 вересня – День рідного міста.У переддень свята в бібліотеці-філії №3 КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. Петра Красножона пройшов День краєзнавства «Автографи історії на вулицях Білої Церкви».

    Кожен із нас народився і виріс в якомусь певному населеному пункті, кожен із нас відчуває любов до цієї маленької, найдорожчої для кожного батьківщини, до рідного дому, рідної вулиці. І кожен з нас в дитинстві, чи вже в дорослому віці запитував себе: чому саме так називається провулок, бульвар, чи хто ж та людина, чиїм ім’ям названа вулиця?

    Адже вулиці – це жива історія: події, що на них відбулися, історія їхньої забудови, виникнення і розвитку підприємств, установ та закладів, історія окремих будинків і споруд, біографії цікавих людей, пам’ятники історії, культури тощо.

    Для широкого загалу користувачів у читальній залі була представлена книжкова виставка «Біле місто над синьою річкою» та колаж ретросвітлин «Біла Церква шле вам привіт».

    Протягом дня відвідувачі бібліотеки мали можливість написати побажання нашому місту на плакаті «Біла Церкво, я тобі бажаю…»

    Цікаво та пізнавально пройшов краєзнавчий променад «Наше місто – це ми». Члени клубу «Пролісок» Благодійного фонду Костянтина Єфименка дізналися багато нового та цікавого про історію міста, яка сягає в сиву давнину, про історичні події, як славні, так і трагічні… Парк «Олександрія» зустрів своїх гостей сонечком та теплом, ніби просив хоч на хвилину забути про страшне слово «війна»…

    Зі святом вас, любі білоцерківці! Мирних днів всім нам…

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше