• У країні дорожніх знаків

    У країні дорожніх знаків У країні дорожніх знаків У країні дорожніх знаків У країні дорожніх знаків У країні дорожніх знаків

    Правила дорожнього руху необхідно вивчати з дитинства. Їх популяризація, особливо серед дітей, завжди є актуальним питанням для батьків. Оскільки набуті знання допоможуть уникнути неприємностей, які можуть трапитись на вулиці, а іноді й врятувати життя.

    Наприкінці серпня до бібліотеки-філії №2 на зустріч із працівниками Патрульної поліції Білої Церкви та Білоцерківського району завітали юні читачі книгозбірні.

    Інспектор групи зв’язків з громадськістю, молодший лейтенант Наталія Ковалишина розповіла про основні правила поводження на дорозі та вулиці.

    Під час заходу не обійшлося без ігор, адже саме ігрова форма дозволяє малечі розвинути увагу, спостережливість, зібраність, обережність. Діти із задоволенням взяли участь у грі «Впізнай дорожній знак», відгадували загадки та розгадували кросворд із ключовим словом «дорога». На прикладі казки «Колобок» на новий лад дітлахи вчилися бути уважними, спостережливими, обачними та вміти аналізувати ситуацію.

    Щиро дякуємо працівникам Патрульної поліції за подаровані книги та за пізнавальну та захоплюючу зустріч.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше