• Зустріч у бібліотеці

    Зустріч у бібліотеці Зустріч у бібліотеці Зустріч у бібліотеці Зустріч у бібліотеці Зустріч у бібліотеці

    Спекотного літнього дня до читайликів бібліотеки-філії села Вільна Тарасівка завітала відома дитяча поетеса, авторка багатьох дитячих творів Тетяна Тезіславівна Строкач.

    Під час зустрічі пані Тетяна вразила присутніх щирістю, креативністю та мегапозитивом. Вона розповіла дітлахам про те, що її вірші, лічилки, віршовані загадки можна знайти в численних випусках дитячих журналів «Пізнайко», «Джміль», «Котя малюк» тощо. Також Тетяна Тезіславівна презентувала учасникам заходу книгу, у якій зібрані вірші про різні імена. Кожен бажаючий почув віршик про власне ім’я.

    Під час зустрічі діти розгадували кросворд, ключовим словом-відгадкою якого була назва української народної казки «Колосок». Надзвичайно припали до душі маленьким читайликам книги з віконцями, а саме: «Динозаври», «Хто сховався під землею», «Хто сховався у місті». Книга «Хованки» навчила дітлахів уважності та спостережливості, адже потрібно було відшукати всіх лісових мешканців, захованих на малюнках.

    Зустріч виявилася дуже цікавою. Після спілкування з авторкою поетичних творів, малеча не поспішала йти додому і ще довго залюбки гортала яскраві сторінки журналів, які в бібліотеку принесла пані Тетяна.

     

    Раїса Лисак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше