• З Україною в серці живу!

    З Україною в серці живу! З Україною в серці живу! З Україною в серці живу! З Україною в серці живу!

    Напередодні великого й значущого свята для кожного українця – Дня Незалежності нашої держави в бібліотеці-філії №1 для дітей відбулася патріотично-творча мозаїка «З Україною в серці живу!». На святкове дійство завітали діти з родин вимушено переміщених осіб, які віднедавна стали активними читачами книгозбірні.

    Захід проходив у межах реалізації грантового проєкту «Музика єднає − жити і творити надихає!» Білоцерківської школи мистецтв №1 імені Юрія Павленка спільно з бібліотекою-філією №1 для дітей та за сприяння Управління культури і туризму Білоцерківської міської ради.

    З вітальним словом до дітей та їхніх батьків звернулася заслужена працівниця культури, депутатка Білоцерківської міської ради, директорка школи мистецтв №1 ім. Ю.Павленка Леся Крижешевська. Вона наголосила на важливості таких зустрічей, адже вони зближують білоцерківців і допомагають родинам, які змушені були залишити домівки на сході та півдні країни й адаптуватися до нових обставин життя.

    Учасниці театрального гуртка «Едельвейс» (керівник Лариса Приходько) Катерина Гудзяк та Юлія Семашко виступили з поетичним привітанням – талановито зачитали вірші про Україну білоцерківських поетес Тетяни Строкач та Наталії Кузьмічової.

    Склали величну симфонію Дню Незалежності України учні Білоцерківської школи мистецтв №1 ім. Ю.Павленка Крістіна Туней, Аріна Бадай та Павло Гальчус. У їхньому виконанні прозвучали пісні «Україна – це ти», «У полі калина», «Їхали козаки», а українську стрілецьку пісню «Ой, у лузі червона калина» їм охоче підспівував увесь зал.

    Діти залюбки долучилися до гри «Чи все ти знаєш про Україну?», продемонструвавши свої значні знання про рідну землю.

    З неабияким завзяттям взялися до роботи юні читайлики під час майстер-класу «Диво-метелик», який люб’язно провела викладачка образотворчого мистецтва Білоцерківської школи мистецтв №1 ім. Ю.Павленка Яна Каплінська. Кольоровий папір, ножиці, клей, справні руки дітлахів – і ось, неймовірної краси метелик готовий!

    Нові знайомства, позитивні емоції дітей, радість в їхніх очах – такий підсумок чудового святкового заходу. Тож, єднаймося, друзі, і зустрічаймося якнайчастіше!

    Щиро дякуємо колективу Білоцерківська школа мистецтв №1 ім. Ю.Павленка за педагогічну майстерність та плідну співпрацю з бібліотекою в напрямку національно-патріотичного виховання юних українців!

    З Днем народження, Батьківщино! З вірою й надією до Перемоги!

     

    Тетяна Качанова.

     

     

     

     

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше