• Прапорові барви України

    Прапорові барви України Прапорові барви України Прапорові барви України Прапорові барви України

    23 серпня –День Державного Прапора України. Це свято всіх поколінь українців, данина поваги символу держави. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

    З нагоди святкування Дня Державного Прапору України до бібліотеки-філії №2 на історичне віконце «Прапорові барви України» завітали юні читачі книгозбірні.

    Бібліотекарка Олена Буяненко розповіла про Державний Прапор, як один з трьох офіційних державних символів. Учасники заходу взяли участь у пізнавальній вікторині «Чи добре ти знаєш Україну?». Також маленькі читайлики залюбки грали у гру: «Склади слово», за допомогою якої дізнались, як ще називають прапор; заповнювали асоціативний кущ до поняття «Прапор України»; складали пазли.

    Бібліотекарка Тетяна Матвієнко зробила огляд журналу «Джміль» та запропонувала малечі намалювати малюнки за темою «Рідні наші кольори». Виконані роботи юні патріоти передадуть через волонтерів на фронт для воїнів ЗСУ.

    Колектив книгозбірні дякує редакції журналу «Джміль» за чудовий випуск номера «На шляху до Перемоги». Юні читачі створювали патріотичні малюнки, скориставшись зразками зі сторінок журналу.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше