• З Україною в серці

    З Україною в серці З Україною в серці З Україною в серці З Україною в серці З Україною в серці

    З нагоди найголовнішого державного свята – Дня Незалежності України читачі бібліотеки-філії №2 взяли участь у акції «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни», ініційованої управлінням культури і туризму Білоцерківської міської ради. Юні патріоти завітали до книгозбірні на арт-годину «З Україною в серці!».

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник розповіла про найдорожче серцю кожної людини – Батьківщину. Її історичне минуле і сучасність, народні звичаї та традиції, ознайомила присутніх з історією становлення української символіки. Діти взяли участь у патріотичній вікторині «Вільна та єдина моя Батьківщина», залюбки відгадували загадки.

    Бібліотечна майстриня Юлія Животівська познайомила учасників заходу з прадавнім сакральним оберегом українців – лялькою-мотанкою, який захищає людину від лихого ока, бід та негараздів.

    Щоб українські воїни хоча б трохи почували себе у безпеці, юні майстри власними руками створили особливі обереги, аби потім передати їх воїнам ЗСУ.

    Віримо, що оберіг, зроблений руками дитини, має найбільшу захисну силу. Тож нехай кожна з ляльок-талісманів, знаходячись поруч зі своїм солдатом, захистить його у бою і вбереже від всілякого лиха.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше