• Родина єднає

    Родина єднає Родина єднає

     

    Справжня цінність у житті кожної людини — це рідні та близькі люди. Що може бути важливішим для кожної людини? Родина – найближчі люди, які завжди чекають, розуміють, допомагають і підтримують. Тільки з членами своєї родини можна розділити радощі, досягнення та невдачі. Саме тому День родини є надзвичайно важливим для кожного з нас.

    Тож 8 липня у Будинку культури села Вільна Тарасівка відбулося свято «Родина єднає» до Всеукраїнського дня родини. Бібліотекарка пані Раїса, та працівники Будинку культури підготували для малечі цікаві загадки, конкурси та святкову дискотеку.

    На захід завітали бабусі, мами з маленькими дітками та інші жителі села. У святково прибраній залі юні артисти співали, читали вірші про родину, сім’ю, про бабусю та дідуся.

    Артем Кіщенко підготував гумореску «Як ми з татом уроки робили», Юлія Песляк та Евеліна Литвиненко – презентували повчальну сценку про родинні стосунки між бабусею та онукою.

    Тож зичимо кожній родині міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного українця родина залишається надійною фортецею, де завжди тепло, спокійно та затишно.

    З Днем родини, Україно!

     

    Раїса Лисак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше