• Я – українець. У мене є право на рідну мову та свою державу

    Я – українець. У мене є право на рідну мову та свою державу Я – українець. У мене є право на рідну мову та свою державу Я – українець. У мене є право на рідну мову та свою державу Я – українець. У мене є право на рідну мову та свою державу

    28 червня в Україні відзначається День Конституції. Міжнародне співтовариство назвало основний документ незалежної української держави найдемократичнішим у світі.

    У це важливе для кожного українця свято у читальній залі бібліотеки сімейного читання №4 працівниці книгозбірні провели для читачів-дітей правознавчий брейн-ринг «Я – українець. У мене є право на рідну мову та свою державу».

    Бібліотекарки розповіли про історію створення Конституції, державну символіку, про те, у якому документі записані права дитини.

    Цікавою та пізнавальною була правова гра, під час якої діти розділилися на дві команди «Юристи» та «Адвокати». Учасники заходу активно відповідали на запитання, відгадували предмети з «чорної скриньки», розшифровували слова-ребуси та брали участь у конкурсі капітанів. Присутні проявили неабиякі знання та за свою наполегливість отримали заохочувальні призи.

    До заходу була оформлена тематична книжкова виставка «Закони твого життя».

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше