• Конституція – оберіг державності

    Конституція – оберіг державності

    28 червня до Дня Конституції України для юних користувачів бібліотеки-філії села Вільна Тарасівка був проведений усний журнал «Конституція – оберіг державності».

    Гортаючи сторінки журналу, бібліотекарка розповіла присутнім про те, що 28 червня 1996 року Незалежна Україна отримала свою Конституцію. Верховна Рада України від імені Українського народу – громадян України всіх національностей, виражаючи суверенну волю народу, спираючись на багатовікову історію українського державотворення, прийняла Конституцію – Основний Закон України.

    Стаття 1 Конституції України проголошує країну суверенною і незалежною, демократичною, соціальною, правовою державою.

    Пані Раїса наголосила, що сьогодні український народ, Збройні Сили – кращі сини і доньки України,захищають рідну землю від споконвічного лютого ворога, виборюючи право на існування самої держави Україна.

    У книгозбірні до 27-їрічниці від дня прийняття Конституції України оформлена книжкова виставка «Конституція – основа державності». Література, представлена на виставці, розповідає про історичне минуле країни, знайомить читачів з основними правами і обов’язками громадян України.

    Бібліотекарка привітала учасників заходу зі святом, побажала бути гідними громадянами України.

     

    Раїса Лисак.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше