• Твій кольоровий світ

    Твій кольоровий світ Твій кольоровий світ Твій кольоровий світ Твій кольоровий світ Твій кольоровий світ

    З самого народження кожного з нас оточують кольори, що впливають здоров’я людини. Кольори здатні піднімати настрій, активізувати, посилювати життєву енергію, заспокоювати, знімати втому, але й пригнічувати. Для дітей колір має особливе значення, тому що діти сприймають все переважно візуально.

    Сонячного червневого дня працівники бібліотеки-філії №2 разом із учасниками дитячо-юнацького клубу за інтересами «Ровесник» здійснили подорож у Кольорову країну під час творчої лабораторії «Твій кольоровий світ».

    Бібліотекарка Юлія Животівська ознайомила присутніх з цікавими фактами про веселку, розповіла про значення теплих та холодних кольорів, їхніх відтінків та вплив кольорів на людину.

    Під час гри «Улюблений колір» діти називали кольори, пригадували їх відтінки, визначали характер кольору.Юні читачі із великою зацікавленістю слухали оповідання, казки, розгадували кольорові загадки.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник ознайомила учасників заходу з літературою, розміщеною навиставці-інсталяції «Кольоровий світ».

    Наприкінці заходу дітлахи із задоволенням, посмішками та гарним настроєм створювали «Веселі сонечка» з різнокольоровими промінчиками, адже сонце – це світло, любов, тепло і доброта.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше