• Правда про наркотики

    Правда про наркотики

    До Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками у бібліотеці-філії села Вільна Тарасівка для юних користувачів книгозбірні відбулася інформаційна година «Правда про наркотики». Бібліотекарка розповіла присутнім про те, що наркоманія – одна з найважливіших проблем сучасності. Про наркоманію нині говорять в усьому світі. З нею пов’язують зростання злочинності, збільшення кількості аварій тощо.

    З метою популяризації здорового способу життя, виховання в молоді негативного ставлення до наркоманії, вживання наркотиків, які завдають великої шкоди здоров᾿ю людини, в бібліотеці для користувачів оформлено виставку-роздум «Це страшне явище – наркоманія».

    Матеріали, представлені на виставці, покликані надати інформацію про наркотичні речовини і наслідки їх вживання та застерегти українців від згубного впливу наркотиків.

    На сьогоднішній день наркотики є найстрашнішим злом, захоплюючим велику кількість зовсім молодих людей. Негативні явища, що породжуються вживанням наркотиків, несуть у собі смертельну небезпеку, задуматися над якою потрібно кожному. Бережіть своє здоров’я!

     

    Раїса Лисак.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше