• Йога – до щастя дорога

    Йога – до щастя дорога Йога – до щастя дорога Йога – до щастя дорога Йога – до щастя дорога

    Всесвітній день йоги – досить юне свято, яке щорічновідзначається 21 червня. Дата була обрана не випадково. Люди, що практикують йогу, впевнені, що в день літнього сонцестояння енергія Землі та її жителів досягає піку, а будь-які дії, вчинені в цей час, мають особливу силу.

    Усім відомо, що йога – це найкращий спосіб розслабитися, відсторонитися від зовнішнього світу, знайти гармонію з самим собою. А ще цей вид активності дуже добре допомагає тримати тіло у формі та позитивно впливає на здоров’я. Йога особливо корисна для зняття тривожного стану, чого ми сьогодні вкрай потребуємо.

    Міжнародний день йоги відзначили в бібліотеці-філії №1 для дітей цікаво, з користю для душі та тіла. На релакс-сеанс «Йога – до щастя дорога», який люб’язно провів інструктор з йоги Максим Шишка, завітали містяни та мами з дітками з родин вимушених переселенців. Завдячуючи пану Максиму, учасники дійства набули нових знань і навичок у стародавній фізичній, психічній і духовній практиці. Йогісти з цікавістю медитували, вчились правильно дихати та здійснювали різні вправи.

    Дітлахи з цікавістю познайомились з книгою Езгі Берк «Я люблю йогу!» та охоче виконували асани, описані у виданні.

     

    Тетяна Качанова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше