• Телефони всі ховаємо - в бібліотеці весело відпочиваємо!

    Телефони всі ховаємо - в бібліотеці весело відпочиваємо! Телефони всі ховаємо - в бібліотеці весело відпочиваємо! Телефони всі ховаємо - в бібліотеці весело відпочиваємо! Телефони всі ховаємо - в бібліотеці весело відпочиваємо!

     

    Під час літніх канікул діти мають багато вільного часу. Коли, як не влітку, поринути у світ читання: ні тобі уроків, ні домашніх завдань.

    Зробити відпочинок користувачів-дітей активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм ставить за мету колектив бібліотеки-філії №6.

    Спекотного літнього дня до читайликів завітала відома дитяча поетеса, авторка багатьох творів, які друкуються на сторінках улюблених журналів дітвори – «Пізнайко» та «Джміль» – Тетяна Строкач.

    На зустріч бібліотечні фахівчині запросили найменших читачів книгозбірні. Зоряна Ненашева, Цвітана Ненашева та Софійка Сергійчук подарували поетці та усім присутнім улюблені вірші з книги Тетяни Строкач «Краплинки доброти».

    Тетяна Тезіславівна презентувала учасникам зустрічі журнали «Пізнайко» та «Джміль», в яких не одна сторінка присвячена її творчості. Так, журнал «Джміль» запросив малечу у «Соковите літо». Розгадкою вітамінних загадок був малюнок. Діти також розгадували кросворд, ключовим словом-відгадкою якого була назва української народної казки «Колосок».

    А журнал «Пізнайко», разом з Тетяною Строкач, в рубриці «Телефон ховаємо – весело гасаємо», запросив малечу до ігор. За поетичним словом пані Тетяни діти відгадували назви ігор та залюбки пограли в гру «Твістер». Гра цікава тим, що в неї не тільки весело грати, але й дуже смішно спостерігати за граючими. Діти каталися по підлозі від сміху, спостерігаючи за друзями. Найгнучкішими були Зоряна Ненашева, Софійка Сергієнко, Маргарита Валентенко і Дем’ян Лещенко.

    Після спілкування з авторкою поетичних творів, малечане поспішала йти додому і ще довго залюбки гортала яскраві сторінки журналів, які в бібліотеку принесла пані Тетяна.

    Журнали «Пізнайко» та «Джміль» приваблюють і спонукають до читання, бо мають хорошу поліграфічну якість, яскраве художнє оформленням, друкують казки, загадки, лічилки, ігри, розмальовки, кулінарні рецепти, уроки іноземних мов та багато іншого. На жаль, бібліотека не має можливості оформити підписку на журнали, тому батьки можуть заповнити прогалину і допомогти своїм дітям, надавши можливість спілкування з чудовими виданнями – підписавшись на них. А ми сподіваємось, що журнали незабаром з’являться на бібліотечних полицях.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше