• Дитинства яскраві кольори

    Дитинства яскраві кольори Дитинства яскраві кольори Дитинства яскраві кольори Дитинства яскраві кольори Дитинства яскраві кольори

    В центральній бібліотеці для дітей стартувала програма літніх читань «Літо з гарною книгою».

    7 червня працівники ЦДБ запросили відвідувачів до участі у святково-ігровій програмі «Дитинства яскраві кольори».

    Розпочалося святкове дійство привітанням завідувачки книгозбірнею Олени Корнієнко, яка оголосила бібліотечне літо відкритим, закликала дітей до участі у «Літніх читаннях». Пані Олена запевнила присутніх, що досягти в житті найвищих вершинможливо тільки товаришуючи з книгою.

    Бібліотекарки познайомили читачів з цікавими книжками, а потім запросили їх на літературно-ігровий майданчик «Дитинство – країна книжкових забав і розваг».

    Дівчатка та хлопчики із задоволенням брали участь у розважальних й інтелектуальних конкурсах та іграх: «Сонечко+», «Нісенітниця», «Бюро знахідок»,«Музичний сувенір» й отримували призи.

    Діти відгадували загадки, відповідали на запитання літературної вікторини «Стежками книжкового літа». Доволі складні запитання не збентежили справжніх поціновувачів книги, вони давалиблискавичні відповіді.

    Феєрверк веселощів і гарний настрій панував під час проведення фоточеленджа «Привітай Літо та подаруй йому гарну усмішку!». Юні користувачі повинні були з’їсти частину лимона та швиденько сфотографуватися в бібліотечній фотозоні, даруючи свої вітання та «веселі» посмішки літу. Це було дуже весело! А усміхнені обличчя стали ще одним доказом, що свято вдалося.

    Також діти виявили бажання танцювати. Того, що почалося далі не очікував ніхто. Яскрава танцювальна руханка «А ти прикольний, а ти прикольна?» перетворилася на дитячу дискотеку.

    Відвідувачі отримали гарний настрій, яскраві враження, безліч неймовірних емоцій та солодощі.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше