• Творча зустріч з письменницею-дебютанткою, авторкою роману «Весілля Настусі»

    Творча зустріч з письменницею-дебютанткою, авторкою роману «Весілля Настусі» Творча зустріч з письменницею-дебютанткою, авторкою роману «Весілля Настусі» Творча зустріч з письменницею-дебютанткою, авторкою роману «Весілля Настусі» Творча зустріч з письменницею-дебютанткою, авторкою роману «Весілля Настусі»

    В бібліотеці-філії №1 для дітей за ініціативи учасників «Книжкового клубу БЦ» відбулася творча зустріч з молодою письменницею Ольгою Богомаз та презентація її дебютного роману «Весілля Настусі». Ця зустріч стала чудовим завершенням тижня, насиченого для Білої Церкви літературними подіями.

    «Весілля Настусі» − роман про подорож додому, на Донеччину, де позавчора була війна, а минулого тижня – дитинство, з яким ніяк не виходить розпрощатися. Це історія про пам’ять, прощання і прощення.

    Пані Ольга охоче розповіла про історію створення книги, своє дитинство, творчість, життя, плани на майбутнє. Письменниця люб’язно поспілкувалася з присутніми, відповіла на їхні запитання. Учасники зустрічі висловили свої думки та враження від прочитання роману, зауваживши, що знаходили в ньому якісь свої родинні історії та дякували авторці за книгу, знайомство, отримані й пережиті емоції.

    Під час зустрічі відбулася презентація «Книжкового клубу БЦ», який ось уже пів року успішно діє в нашому місті. Він об’єднує білоцерківців – любителів книг і читання. Тож, організатори клубу запросили всіх присутніх долучитися до читацької когорти і висловили сподівання на подальші зустрічі як з пані Ольгою Богомаз, так і з іншими талановитими літераторами.

    Бібліотекарі щиро вдячні пані Ользі за подарунок читачам бібліотеки: відтепер у книгозбірні є два примірники книги «Весілля Настусі». Тож, шановні білоцерківці, запрошуємо до бібліотеки-філії №1 і до знайомства з новою книгою!

     

    Тетяна Качанова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше