• Благодійна акція білоцерківських літераторів

    Благодійна акція білоцерківських літераторів Благодійна акція білоцерківських літераторів Благодійна акція білоцерківських літераторів Благодійна акція білоцерківських літераторів

    Сьогодні, коли на території нашої держави йде війна, дуже важливо об’єднати зусилля всієї країни проти окупантів. Усі громадяни України: військові, вчителі, пекарі, медики, кожен на своєму місці робить внесок у наближення Перемоги.

    Не залишаються осторонь і літератори та бібліотекарі Білої Церкви. За ініціативи членів Київської обласної спілки письменників 24 травня, в День слов’янської писемності та культури, в бібліотеці-філії № 7 КЗ БМР Білоцерківської ЦБС ім. П.Красножона відбулася творча зустріч з читачами, шанувальниками їхньої творчості.

    Основною метою масового заходу було зібрання коштівна потреби ЗСУ від продажу книг авторів, які долучилися до акції, та передача виручених коштів волонтерам. На зустріч з читачами до книгозбірні завітали білоцерківські прозаїки та поети: Андрій Гудима, Володимир Дідківський, Віктор Євтушенко, Галина Невінчана і Таїна Братченко. Кожен літератор розповів про свої книги.

    Андрій Гудима поділився планами стосовно написання нової книги, яка відкриє раніше невідомі сторінки історії України. Таїна Братченко звернула увагу присутніх на свої твори про Білу Церкву, парк «Олександрія».

    Віктор Євтушенко презентував книги, які користуються особливим попитом серед військових. Адже на війні хочеться відволіктися від важких буднів та трохи відпочити.

    На заході були присутні читачі книгозбірні та бібліотекарі міста. Охочі задавали питання письменникам, цікавилися їхніми думками про післявоєнний розвиток України. Фіналом акції став розпродаж книг. Кожен учасник заходу придбав книги, які припали йому до смаку, а зібрані кошти незабаром будуть передані волонтерам для потреб ЗСУ.

     

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше