• Країна книжкових забав і розваг

    Країна книжкових забав і розваг Країна книжкових забав і розваг Країна книжкових забав і розваг Країна книжкових забав і розваг Країна книжкових забав і розваг

    25 травня бібліотека-філія №3 КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона зібрала юних читачів − учнів 3-А класу (класовод Тетяна Кавун) та 3-В класу (класовод Тетяна Осипенко) Білоцерківської гімназії початкової школи №15 на свято-розвагу «Країна книжкових забав і розваг».

    Радість живого спілкування не заміниш нічим! Учасники дійства охоче взяли участь у грі-руханці «Раз, два, три», під час якої мали змогу трішки побігати і пострибати. А згодом відповідали на питання вікторини «Впізнай казку», складали пазли, справно надували повітряні кульки.

    Для того, щоб провести подорож-змагання у чудовий світ читання «Знаю, знаю, знаю…» влаштували конкурс «З якої казки цей предмет?».

    Працівники філії познайомили дітей з цікавими книгами та журналами, бо крім задоволення та гарно проведеного часу захід мав інформаційний характер.

    Метою дійства було знайомство школярів з дитячими часописами та формування уміння знаходити в них цікавий і корисний матеріал.

     

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше