• Абетка безпеки від бібліотеки Абетка безпеки від бібліотеки Абетка безпеки від бібліотеки Абетка безпеки від бібліотеки Абетка безпеки від бібліотеки

    Актуальна задача всіх дорослих дбати про життєбезпеку дітей, прищеплювати їм навички здорового способу життя, навчати як поводитися в екстремальній ситуації.

    22-23 травня фахівчині книгозбірні №3 завітали до учнів 3-А (класовод Тетяна Кавун) та 3-Б (класовод Людмила Бараненко) класів на конкурсно-ігрову мозаїку «Абетка безпеки від бібліотеки». Адже незабаром літні канікули і відпочинок школярів не повинен стати проблемним.

    Працівники філії доступно, змістовно, лаконічно розповіли третьокласникам про основні засади дитячої безпеки в різних життєвих ситуаціях. Відбулися розваги і конкурси: «Зелений вогник», «Запам’ятай важливі номери телефонів», «Розваги на водоймі», «Незнайомці на вулиці». Цікаво пройшла хвилина безпечних порад: «Де чатує небезпека?». Читаючи веселі віршовані історії та розглядаючи яскраві малюнки в книзі «Про безпеку», юні і завзяті відчайдухи разом із кумедними звірятками навчилися, як слід поводитися, коли потрапиш у халепу та уникати небезпеки вдома, на річці, на дорозі. Діти залюбки переглянули книжкову виставку «Про безпеку», коментований огляд якої зробили фахівчині.

    Своєрідним підсумком заходу стала експрес-вікторина «Бути обізнаним – бути захищеним». Адже кожна дитина повинна знати правила безпечного перебування в школі, на вулиці, на воді, на льоду, на спортивному майданчику. Це допоможе зберегти найцінніше – життя і здоров’я.

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше