• Материнське серце захистить й зігріє

    Материнське серце захистить й зігріє Материнське серце захистить й зігріє Материнське серце захистить й зігріє Материнське серце захистить й зігріє Материнське серце захистить й зігріє

    Мама – найдорожча людина для кожного з нас. Вона дарує свою любов, турботу, допомогу, які потрібні завжди.

    Найдорожчій у світі людині працівники центральної бібліотеки для дітей разом з Управлінням культури і туризму Білоцерківської міської ради присвятили літературно-музичне свято «Материнське серце захистить й зігріє», яке відбулося 11 травня. В літературно-музичній вітальні зібралися третьокласники гімназії-початкової школи №11 разом з улюбленими матусями та бабусями.

    З теплими та щирими словами привітання до гостей звернулася завідувачка книгозбірнею Олена Корнієнко, яка розповіла історію походження Дня Матері та презентувала книжкову виставку «Найдорожча у світі – МАМА!».

    Найближчій, найдорожчій, наймилішій людини була присвячена інсценівка «Нема в цілім світі кращої, ріднішої, як моя матуся» у виконанні маленьких акторів театрального гуртка «Едельвейс» (керівник Лариса Приходько), в якій вони щиро висловили свою любов до мам і бабусь.

    Зворушливою поетичною композицією «Є в мене найкраща у світі матуся» привітали своїх мам третьокласники. Прониклива лірика розчулила присутніх жінок до сліз.

    Чарівна творча атмосферапанувала під час проведення майстер-класу «Листівка для мами», який провела майстриня Наталія Косолап. Діти з любов’ю готували сюрпризи, створюючи власноруч листівки, щоб порадувати своїх матусь подарунками у святковий день.

    Емоційно-позитивному сприйманню святкових подій сприяли виступи учнів ДШМ №6. Солісти вокального ансамблю «Дитячі мрії» (керівник Ольга Гребінь) Максим Музиченко та Марія Дудник подарували присутнім зворушливі пісні «Чорнобривці», «Ой ти, місяцю». Протягом заходу глядачі насолоджувались музичними композиціями, українськими народними піснями «Зелене жито, зелене», «Ой у вишневому садочку» у виконанні Анни Марущак(баян) (керівник Тетяна Субот).

    У читальній залі панувала надзвичайно приємна атмосфера: було спокійно, затишно та щемно…

    Вітаємо всіх мам із святом. Бажаємо здоров’я, щастя, безмежної любові, радості й гордості за своїх дітей!

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше