• Гостинець від зайчика

    Гостинець від зайчика Гостинець від зайчика Гостинець від зайчика Гостинець від зайчика Гостинець від зайчика

    На засіданні клубу «Говорімо українською» панувала гостинно-тепла атмосфера, бо орфографічна кухня «Хліб від зайчика» пригощала учасників найрізноманітнішими орфографічними стравами: прислів’ями, загадками, руханками, анаграмами, філвордами, казковими оповіданнями про хліб та зайчика. Хто з нас в дитинстві не смакував гостинцями від зайчика?

    Чекали тієї зустрічі, бо тато неодмінно принесе у своїй сумці гостинчик. Адже кожного дня він чомусь мав змогу зустрітись з зайчиком, який ніс щось у своїй торбинці. Коли той вухань дізнававсяв розмові, що тата чекає вдома син чи донька, то без жалю віддавав все, що ніс у своєму мішку.

    Гостею на занятті була поетеса Тетяна Строкач, яка презентувала вихованцям освітнього центру «Диволенд» збірку «Казкові вечорниці», зокрема, власну казку «Як дбаєш, так і маєш».Дітлахи, затамувавши подих, слухали про Зайчиху-маму, яка напекла пирогів з гарбузами, як сонечко кругленьких, ароматних і смачненьких не лише для діточок-зайчаток, а й пригощала ними і Ведмедя, Білку та Сороку, дісталося навіть Кроту! Разом з пані Тетяною відгадували загадки і з легкістю вправлялися з руханкою «А ми зерно сіяли!».

    Несподіванкою для малят став смачний гостинець від «Зайчихи Тетяни», який дістався кожному учасникові. Той зайчик так припав до дитячої душі, що всю любов і вміння вони втілили у розмальовках. Такі ж милі ті зайченята вийшли!

    А книги Тетяни Строкач є в бібліотеці – запитуйте, читайте, радимо з задоволенням!

     

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше