• Веселковий дивосвіт Тетяни Строкач

    Веселковий дивосвіт Тетяни Строкач Веселковий дивосвіт Тетяни Строкач Веселковий дивосвіт Тетяни Строкач Веселковий дивосвіт Тетяни Строкач

    23 квітня відзначається Всесвітній день книги і авторського права. Своїм святом цей день вважають автори, видавці, вчителі, бібліотекарі та всі, хто причетний до книжкової справи.

    З нагоди свята працівники бібліотеки-філії №2 запросили до читачів – учнів початкових класів Білоцерківської гімназії-початкової школи №13, сучасну українську дитячу поетку, педагогиню, громадську діячку Тетяну Строкач.

    Твори Тетяни Тезіславівни добре знають найменші книголюби нашого краю. Адже вони є в бібліотеках міста, а деякі твори, навіть увійшли до шкільної програми. Педагогиня із багаторічним стажем і чуйним серцем знайшла дорогу до дитячих душ у своїх віршах.

    Юні читайлики поринули у чарівний світ поезії Тетяни Строкач, із задоволенням розгадували загадки, слухали абетку в іменах з книги «Краплинки доброти».

    Пані Тетяна ознайомила дітлахів із книжками з віконцями «Хто сховався у місті?» і «Хто сховався під землею?» та з книжкою-розглядалкою «Хованки», кожна зі сторінок якої наповнена незліченною кількістю яскравих зображень, що переплітаються у захоплюючих сюжетах. Цікавинкою для малечі стала колискова на слова Тетяни Строкач із книги «Соняховий лев», яку можна було послухати за допомогою QR-коду.

    Також учасники заходу ознайомилися з творчим доробком поетки, надрукованим у дитячих журналах «Котя малюк» та «Колобочок».

    Зустріч із талановитою письменницею Тетяною Строкач залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування. Малеча висловила бажання зустрітися ще раз.

    Фахівчині книгозбірні подякували за подаровану книгу «Казкові вечорниці», співавтором якої є Тетяна Тезіславівна.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше