• Не руйнуй гармонії земної

    Не руйнуй гармонії земної Не руйнуй гармонії земної Не руйнуй гармонії земної Не руйнуй гармонії земної

    Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Він закликає людей докласти зусиль та захистити мир на планеті, а також зберегти красу Землі.

    З нагоди Всесвітнього дня Землі фахівчині бібліотеки-філії №2 підготували годину екології «Не руйнуй гармонії земної» для другокласників та третьокласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13.

    Бібліотекарка Олена Буяненко запросила дітлахів поринути в дивовижний світ природи та наголосила на необхідності дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Олена Сергіївна ознайомила малечу з екологічною збіркою казок Марії Солтис-Смирнової «Бережімо Землю», у якій авторка дає відповіді на кілька важливих питань, що допоможуть Землі довше залишатися чистою.

    Дві команди «Краплинка» та «Сонечко» взяли участь в іграх та конкурсах: «Світ рослин», «Які листя і плоди на якому дереві ростуть?», «Правила друзів Природи», «Який звір не мешкає в наших лісах?», «Квітка, квітка, де твоя домівка?», відгадували загадки та змагалися в екологічній вікторини «Знавці природи рідного краю».

    Наприкінці заходу бібліотекарки закликали учнів берегти красу Землі, адже планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі та захисті.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше