• Незвичайний день сьогодні – день святковий, Великодній

    Незвичайний день сьогодні – день святковий, Великодній Незвичайний день сьогодні – день святковий, Великодній Незвичайний день сьогодні – день святковий, Великодній Незвичайний день сьогодні – день святковий, Великодній Незвичайний день сьогодні – день святковий, Великодній

    Чи є щось у світі прекрасніше і радісніше за Великодній світанок? Кожне серце сповнюється любов’ю і вірою, коли на землю сходить цей святковий ранок. Дзвони над містами і селами не дзвенять, а виспівують на весь хрещений світ: «Христос воскрес» – «Воістину воскрес!». І чує земля цю радість та тішиться у весняному розмаї разом із людьми.

    14 квітня фахівчині книгозбірні №3 КЗ БМР Білоцерківської ЦБС ім. П.Красножона завітали до учнів 2-В класу Білоцерківської гімназії початкової школи №15 (класовод Галина Чувпіліна) на годину духовності та хвилину творчості «Незвичайний день сьогодні – день святковий, Великодній».

    Бібліотекарки розповіли дітям про традиції та звичаї Воскресіння Христового, поділилися великодніми цікавинками, провели голосні читання казки Зірки Мензатюк «Писанка». Юним і допитливим книголюбам була представлена книжкова виставка «Великдень в рідній оселі», коментований огляд якої зробили працівниці філії.

    Корисною для школярів стала інформація про приготування писанок. В Україні це основна прикраса Великоднього свята.

    Не обійшлося і без хвилини творчості. Учасники заходу залюбки прикрасили декоративне яйце з вірою, що свято подарує всім наснагу і здоров’я, цілющу силу любові, добро і злагоду, віру і надію.

    «Христос Воскрес –Воскресне Україна!»

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше