• Київщина незламна

    Київщина незламна Київщина незламна

    2 квітня Збройні Сили України звільнили Київщину від російських окупантів.Від цієї дати минув рік, протягом якого українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність.Події в різних містах України, до яких прийшов загарбник, вразили світову спільноту, зокрема й жахливі воєнні злочини росії в Бучі, Бородянці, Макарові, Ірпені та інших населених пунктах.

    З нагоди звільнення Київщинипрацівники бібліотеки-філії №2 провели годину патріотичного спілкування «Київщина незламна» для читачів − дев’ятикласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13.

    Бібліотекарка Олена Буяненко розповіла присутнім про події 2022 року, якийдля багатьох українців став чи не найважчим у житті, змінив звичне життя та навчив ще більше любити і шанувати Україну.

    Під час заходу підлітки взяли участь у патріотичній вікторині «Вільна та єдина моя Батьківщина» та переглянули відео «Звільнення Київщини», з якогодізналися про відвагу жителів області та присвоєння звання «місто-герой» населеним пунктам Буча, Ірпінь та Гостомель.

    Наприкінці зустрічі бібліотекарки книгозбірні зазначили, що українці – люди незламної сили волі, тому спільними зусиллями ми обов’язково Переможемо!

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше