• Чудовий світ театру

    Чудовий світ театру Чудовий світ театру Чудовий світ театру

    27 березня весь світ відзначає Міжнародний день театру. Цей день став справжнім святом не тільки для акторів, але й для мільйонів глядачів.

    Працівники філії №6 не залишили без уваги святкування Міжнародного дня театру. Увазі користувачів філії бібліотечні фачівчині запропонували пізнавально-мистецьку годину «Чудовий світ театру».

    Учасники заходу дізналися, як розвивалось театральне мистецтво в Україні та за кордоном. Присутніх зацікавила інформація про життя і творчість найвидатніших акторів і режисерів українського театру: Марка Кропивницького, Михайла Старицького, Івана Карпенка-Карого, Панаса Саксаганського, Миколи Садовського, Марії Заньковецької.

    Також користувачкам була презентована книга Неллі Топської «Батько українського театру», в якій розповідається про мистецький шлях Марка Кропивницького, що став прикладом високого професіоналізму, громадянського подвигу і самовідданого служіння національному культурному відродженню.

    Протягом дня читачі мали можливість ознайомитись з книгами, представленими на виставці-антології «Усе життя – театр».

    Під час спілкування з’ясувалося, що користувачі книгозбірні люблять театр і часто його відвідують. І це дуже добре. Адже театр відіграє важливу у роль у культурному житті суспільства.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше