• Країна Вітамінія

    Країна Вітамінія Країна Вітамінія Країна Вітамінія Країна Вітамінія Країна Вітамінія

    24 березня бібліотекарки книгозбірні №3 завітали до учнів 2-Г (класовод Оксана Степченко) та 2-В класів (класовод Галина Чувпіліна) Білоцерківської гімназії початкової школи №15 з книжковою вітамінотерапію «Країна Вітамінія».

    Свою зустріч фахівчині розпочали влучним слоганом «Вітаміни вживати – хвороб не знати». Лаконічно й доступно працівники книгозбірні розповіли дітям про вітаміни. Існує їх багато. Усі вони різні й кожен виконує свою важливу роботу. Живуть в різних продуктах, але найбільше їх в овочах і фруктах.

    Цікавим для допитливих хтосиків став бліц-конкурс «Що ви знаєте про вітаміни» та літературна вікторина «Які вітаміни є в цьому продукті». Реготали школярі, ставши акторами та інсценуючи відомі казки. Читайлики жваво брали участь у конкурсах «Корисний раціон», «Вітамінний салат», «Вдаримо по борщу», хвацько відгадували загадки про вітамінні рослини. Діти охоче знайомилися з книгами та журналами, представленими на викладці «До здоров’я кроком руш».

    Зустріч завершилася піснею «Про здорове харчування». Грайливо, весело, дотепно пройшов захід, хоча йшлося на ньому про речі дуже важливі. Адже нічого ціннішого для кожного з нас, ніж власне здоров’я, бути не може.

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше