• Щастя можна намалювати

    Щастя можна намалювати Щастя можна намалювати

    Тема щастя хвилювала людей у всі часи. Бути щасливим – головна мета кожного з нас. Але як досягти її? Щастя, як і веселка має свої кольори. Воно кольорове, веселе, дивовижне, радісне, прекрасне, захоплююче, піднесене! Воно наділяє людину силою, впевненістю у собі.

    Працівники бібліотеки-філіалу №6 підготували захід приурочений до Міжнародного дня щастя, який відзначається в багатьох країнах світу 20 березня. Фахівці книгозбірні здійснили бібліотечний десант в гурток декоративно-ужиткового мистецтва студії «Азалія» (керівник Людмила Красніцька-Луцик), який працює при БПШ №23 та провели арт-годину «Щастя в кольорах».

    Діти прослухали розповідь Надії Красоткіної «Сім кольорів щастя», під час якої дізналися, що першим кольором щастя є життя, яке подарувала нам мама. Не менш важливим є другий колір щастя – бути потрібним іншим; третій колір – сім’я; неможливо жити без четвертого кольору щастя – друзів; важко без п’ятого кольору – кохання; шостий колір щастя – праця і сьомий – здоров’я. Маленькі художники дізнались про історію виникнення свята та переконались, що кожна людина має бути щасливою, цьому сприяє навіть ген щастя, який є в кожної людини. А ще, довідались про те, що країною найщасливіших людей є Фінляндія. Цікаво, що щастя має запах свіжоспеченого хліба.

    Зарядившись гарним настроєм та позитивом, взявши до рук пензлики, гуртківці почали відтворювати своє щастя на папері. Діти поєднують щастя із щастям родини, України. Тож, не випадково з-під пензлика Єгора Тимковича «вилетів» білий голуб, який обов’язково принесе мир в Україну. Катруся Клюєва і Дем’ян Лещенко вбачають щастя в достатку родини. Женя Куриленко, Настя Касянчук і Альона Ващенко відобразили кольори щастя в образі веселки і теплих промінчиків сонця. Для Поліни Рогової і Нікіти Кукоби важливо, щоб їх завжди зігрівали серця оточуючих, тому вони бажають втримати щастя в своїх долоньках. Настя Бабійчук вбачає щастя в розквітлій Україні, квітах щастя – соняхах.

    У кожного своє, неповторне щастя. Тож, нехай воно буде у всіх веселим, чистим та створить веселку щастя.

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше