• Від Карпат до Криму – Україна єдина

    Від Карпат до Криму – Україна єдина Від Карпат до Криму – Україна єдина

    26 лютого в Україні відзначають День спротиву окупації АР Крим. З нагоди цієї події у бібліотеці-філії №2 відбулася година історичної правди «Від Карпат до Криму – Україна єдина» для членів клубу «Зарічани» та «Любисток» Академії пенсіонерів.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник розповіла про історію депортації кримських татар та про події 2014 року. Бібліотекарка Ірина Тупчій зробила тематичний огляд літератури про історію, традиції та звичаї кримсько-татарського народу, а також ознайомила із художніми виданнями українських письменників про Крим. Учасники заходу Світлана Журавльова та Анатолій Медвідь згадували про особливу культуру сонячного півострова та пам'ятки архітектури Криму, ділилися світлинами з відпочинку.

    Під час зустрічі читачі книгозбірні переглянули відеорепортаж «Нескорений Крим», з якого дізналися про подвиг кримчан, які у 2014 році стали на захист української державності та цілісності нашої країни.

    Користувачі бібліотеки переконались, що кожен регіон України неповторний. І ми – єдина країна! Незважаючи на всі негаразди, ми прагнемо одного – миру, спокою та чистого неба над головою.

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше