• Салют тобі, книго-імениннице

    Салют тобі, книго-імениннице Салют тобі, книго-імениннице Салют тобі, книго-імениннице

    Іменини! Іменини! Іменини!Книга – мудрий товариш, який розповідає про надзвичайні пригоди і подорожі, про дива і таємниці, чародійства, щиру дружбу. З дитячих літ вони допомагають зрозуміти світ, що нас оточує, відкривають небачені обрії. Книгодруки йдуть через віки, роки, десятиліття і несуть свою мудрість.

    Нещодавно фахівчині книгозбірні №3 завітали до учнів 3-Б (класовод Людмила Бараненко) та 3-В класів (класовод Тетяна Осипенко) Білоцерківської гімназії-початкової школи №15 з бібліооглядом книг-ювілярок.

    У читальній залі бібліотекарки розгорнули чудову книжкову виставку-інсталяцію «І у книг бувають іменини». На виставцібули зібрані книги для різних вікових категорій з ювілейною паперовою медаллю. У 2023 році цим книгам, у які залюблене не одне покоління, виповнюється від 25 до 240 років.

    Діти довідалися історії написання книг, цікаві факти з біографії авторів та ілюстраторів. Школярі мали змогу погратися, виконати логічні завдання, розфарбувати розмальовки.

    Працівниці бібліотеки запросили учнів частіше відвідувати книгозбірню, більше читати. Адже книги є гарним дороговказом, як потрібно дружити, як злим не стати, як хитрунів провчити, як добрих і сміливих чуйно любити.

    Саме книгам-ювіляркам була присвячена ця зустріч з іменинним тортом.

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше