• Різдвяний подарунок від Янка Гортала

    Різдвяний подарунок від Янка Гортала

    Знайомство з творчістю талановитої родини, що працює на ниві дитячої літератури та навчальних анімованих матеріалів, у працівників бібліотеки-філії №1 для дітей почалося з книги Янка Гортала «Біганина». Книгозбірні її презентували нові читачі – Інга та Владислав. Як виявилось, вони є авторами проєкту «Янко Гортало». Під цим псевдонімом у невеличкому сімейному видавництві «Іде коза» і вийшла перша яскрава, позитивна збірка віршів.

    Бібліотекарі переконані, що ця книга допоможе малечі весело і з користю провести час, читаючи віршики Янка Гортала та розглядаючи чудові ілюстрації талановитих українських художників.

    Для Інги та Владислава важливо, щоб українськомовний продукт був сьогодні популярним і щонайважливіше – почутим не лише в Україні, а й поза її межами. Тому вони зробили чудовий різдвяний подарунок читачам бібліотек Білоцерківської ЦБС – люб’язно передали у фонди книгозбірень сімнадцять примірників «Біганини».

    Щиро дякуємо авторам за книгу – вона неймовірно гарна й цікава, і обов’язково знайде свого читача!

    «Люби українське, друже!», − закликає нас усіх Янко Гортало. Тож, не гайте часу, гайда до найближчої бібліотеки по книги!

     

    Тетяна Качанова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше