• Неспійманий світом Григорій Сковорода

    Неспійманий світом Григорій Сковорода Неспійманий світом Григорій Сковорода Неспійманий світом Григорій Сковорода Неспійманий світом Григорій Сковорода

    3 грудня в Україні на державному рівні відзначили 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди­ – видатного філософа, письменника-просвітителя, богослова.

    Напередодні в бібліотеці-філії №3 відбувся День інформації «Неспійманий світом Григорій Сковорода».

    Бібліотекарі для членів клубу «Пролісок» підготували інформ-коктейль «Григорій Сковорода – цікаві факти». Присутні дізналися багато нового про видатного філософа, задумалися над сенсом свого життя. Учасники заходу із задоволенням читали байки письменника – джерело мудрості.

    Читачі переглянули книжкову виставку «Світ ловив мене, та не впіймав». Користувачі мали нагоду пройтися сторінками його книг та життя.

    Увазі відвідувачів книгозбірні був запропонований огляд книг «Великий філософ, поет Григорій Сковорода».

    Зацікавила читачів байкотерапія «Всякому городу нрав і права». Писати байки Сковороду спонукало життя. З безліччю явищ і фактів, вартих осміяння та бажання виправити вади, навчитися передати свій досвід, поділитися наслідками багаторічних роздумів.

    Велич Григорія Сковороди полягає в тому, що він шукав шляхи для пізнання світу і людського буття, щоб дати поради сучасникам як змінити життя на краще.

    Завітайте до бібліотеки, пориньте в літературний світ філософії Григорія Савовича Сковороди.

    Тетяна Драбинко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше