• Події, що змінили долю України

    Події, що змінили долю України

    На сторінках багатьох сучасних видань закарбовано надзвичайно важливий період історії України – події Революції Гідності 2013-2014 років, коли громадяни піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів та європейського вибору українців.

    Відзначення Дня Гідності та Свободи допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації.

    Революція Гідності сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму і показала важливість національної ідеї. Нині триває боротьба саме за неї.

    Сьогодні, коли росія розв’язала криваву та підступну війну в Україні, перед бібліотеками особливо гостро постають завдання активізації патріотичного виховання підростаючого покоління.

    До Дня Гідності та Свободи, в бібліотеці села Вільна Тарасівка розгорнута тематична виставка «Події, що змінили долю України». На виставці представлено літописи очевидців подій, фотографії, твори, нариси, присвячені подіям Революції Гідності.

    Бібліотекарка запропонувала читачам взяти участь у патріотичній бесіді про революційні події та подвиг патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи.

    Учасники заходу прийшли до висновку, що важливо пам’ятати про подвиг героїв та робити все можливе для Перемоги.

     

    Раїса Лисак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше