• Цікавий світ періодичних видань

    Цікавий світ періодичних видань Цікавий світ періодичних видань Цікавий світ періодичних видань

    Крокуючи в ногу з часом, із кожним роком періодичні видання удосконалюються, розвиваються, стають яскравішими та цікавішими. Вони інформують про важливі і цікаві, приємні і не дуже події, розповідають про успіхи, друкують роздуми про високодуховне та не забувають про буденне, повертають читачів спогадами у минуле і мріють про майбутнє.

    18 листопада у бібліотеці-філії №4 відбувся День періодики «Цікавий світ газет і журналів», під час проведення якого на користувачів чекали справжні розсипи періодичних видань для всіх вікових категорій і на всі смаки.

    Члени клубу «Любисток» завітали на мозаїку періодичних видань «Пориньмо у світ газет і журналів». Під час заходу бібліотекарка Ірина Тупчій зауважила, що читання журналів і газет розширює кругозір людини, робить її дозвілля цікавим і корисним, формує позитивне світосприйняття. Присутні з цікавістю перегортали сторінки з журналів та газет, зачитували публікації з улюблених рубрик.

    А малеча, яка завітала до книгозбірні, мала можливість ознайомитись із журнальними новинками такими як: «В гостях у казки», «Колобочок», «Розумашки», «Пізнайко», «Яблунька». Із сучасних дитячих журналів можна дізнатись багато цікавого та пізнавального. А також – почитати різноманітні розповіді, виконувати цікаві завдання, відгадувати загадки, чи навіть навчитися робити щось корисне власними руками.

     

    Світлана Линник.

     




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше