• «Голос пам’яті»

    «Голос пам’яті»

    Вийшла друком збірка віршів Таїни Краєвської «Голос пам’яті», яку авторка присвятила пам’яті Володимира Опанасовича Іванціва, письменника, публіциста, громадського діяча.

    У передмові до збірки авторка зазначає: «Цього року Володимиру Опанасовичу виповни­лося б 86 років. Але не дожив, не встигнув, саме че­рез перенасиченість свого життя. Його шанували, як патріота, до його впевненого голосу завжди при­слухалися журі літературних конкурсів та конкур­сів читців. А потужний голос започаткованого ним фестивалю «Соборний Дзвін» був святом українсь­кої мови і літературної творчості для всіх місцевих письменників, а також Києва й Київщини.

    Майже третину життя він очолював Білоцер­ківське міськрайонне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта». Він був не лише її керівни­ком, а й справжнім лідером, який весь час залучав до неї нових прихильників, організовував та проводив заходи для підтримки та популяризації національ­ної культури, історичної правди про наше минуле і звільнення від вікових утисків МОСКОВЩИНИ.

    Результатом його літературної творчості є по­над двадц’ять книг і редагування численних видань. А для мене він був не лише редактором, письменни­ком і громадським лідером, а й духовним наставни­ком і Учителем. Він спонукав до прискіпливої роботи над словом, постійним новаторським пошукам, саме йому я завдячую розвитком своєї творчості. А тому свою збірку віршів «Голос пам’яті» вирішила присвя­тити Володимиру Опанасовичу Іванціву. І вона поба­чила світ завдяки підтримці його доньки Ольги»

    Невдовзі книга з’явиться у бібліотеках міста.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше