• Хранителька добра − бібліотека

    Хранителька добра − бібліотека Хранителька добра − бібліотека Хранителька добра − бібліотека Хранителька добра − бібліотека Хранителька добра − бібліотека

    Працівники бібліотеки-філії №6 провели цикл заходів до Всеукраїнського дня бібліотек.

    Напередодні свята відбулася книжкова мозаїка «Що не сторінка – яскрава картинка» для учнів 2-А класу БПШ №23 (класовод Ольга Шаталова). Разом з героями книг В.Шкляра «Песик Гав, соловейко, Джміль і два жолуді», М.Савки «Казка про Старого Лева», Г.Вдовиченко «Мишкові миші», Ю.Винничука «Мандрівний будиночок», М.Брильової «Крихітка та її блискавичні мрії», Н.Ковальчук «Краплинка», В.Близнюка «Їжачок-мандрівничок», Р.Росіцького «Киця – мандрівниця зі старого двору», другокласники відправилися в мандрівку, де на них чекало безліч неймовірних пригод. Книжки приваблювали маленьких читачів короткими текстами та яскравими малюнками. Малечі було презентовано книгу Л. Паулі і К. Шерер «Лисичка йде до бібліотеки», з якої вони дізналися історію про те, як звичайна лисичка випадково потрапила до надзвичайного світу знань. Гортаючи сторінки книги, діти знайомилися з правилами поводження з книгами.

    Бібліодесант «Цей дивосвіт − бібліотека»працівники книгозбірні здійснили у 4-А клас БПШ 23 ( класовод Татьяна Кучинская ). Четвертокласники разом з бібліотекарем здійснили екскурс у історію книги та виникнення бібліотек, побували у книжково-казковій країні Мрій, згадали прислів’я і приказки про її величність Книгу, були активними під час бібліотечної вікторини та взяли участь у майстер-класі з виготовлення закладки для книги в техніці плетіння. Робили закладки з паперових смужок різного кольору. Закладка, зроблена своїми руками, допоможе малечі причитанні книги зафіксувати ту сторінку, на якій вони зупинилися. Віднині учасники майстер-класу не будуть витрачати кошти для придбання книжкового аксесуару, а будуть виготовляти закладки для книг своїми руками, бо переконались, що це дуже просто і цікаво!

    Свято в колі маленьких друзів-читайликів – це супер! В день бібліотек до книгозбірні на книжковий фуршет «Під шелест сторінок улюблених книг» завітали учні 4Б класу БПШ №23 (класовод Ірина Пащенко). Четвертокласники спробували себе в ролі бібліотекаря, популяризуючи улюблені книги серед однокласників, брали участь у пізнавальній вікторині та смакували бібліотечний пиріг. Було цікавоі смачно!

    На абонементі оформлено книжкову виставку-інсталяцію «30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек».

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше