• Життя поруч з книгою

    Життя поруч з книгою Життя поруч з книгою Життя поруч з книгою Життя поруч з книгою

    Останній вересневий тиждень напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, що відзначається 30 вересня, в бібліотеці-філії №4 був наповнений різноманітними цікавими заходами.

    Члени клубу «Цікаве дозвілля» здійснили віртуальну мандрівку «Книжковими столицями світу».Учасники заходу побачили найцікавіші бібліотеки світу,дізналися про найбільшу і найменшу книжку, найдавнішу бібліотеку тощо. Бібліотекарка Ірина Тупчій зробила огляд кращих видань з книжкової виставки «Книги, що допомагають жити», запропонувавши увазі присутніх книжки, які розрадять в нелегкий для країни час, наповнять думки світлом та надією.

    Для шестикласників Білоцерківської гімназії – початкової школи №13 бібліотекарі підготували літературну подорож «Казки розповідають про майбутнє». Діти брали активну участь у конкурсах «З якої казки?», «Впізнай казку за малюнком», «Літературні персонажі» талітературній вікторині,якій продемонструвавши добрі знання українських та зарубіжних народних і літературних казок. Хлопчаки і дівчатка дружніми командами залюбки занурилися в казково-книжкову країну, отримали море задоволення від відповідей на каверзні питаннячка.Наприкінці заходу бібліотекарка Олена Буяненко познайомила дітлахів із виданнями, що були представлені на книжковій виставці «Казкове намисто народів світу».

    П’ятикласникам була запропонована гра-вікторина «В книжках вірні друзі, герої живуть, і я пам’ятаю, як кожного звуть». Дві команди книголюбів «Тореадори» та «Всезнайки» із задоволенням відповідали на запитання вікторини «Книга – твій друг», взяли участь в конкурсах «Літературний», «Інтуїція» та «Народна мудрість». Під час заходу ніколи було нудьгувати, всім було цікаво і весело.

    Будь-яке свято – це багато вірних та щирих друзів. Працівники книгозбірні вдячні постійним користувачам за відданість бібліотеці. Нехай дорога до книгозбірні завжди буде такою, що дарує передчуття радості від хвилюючої зустрічі з джерелами людської мудрості.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше