• Анатолій Солов’яненко – український соловейко

    Анатолій Солов’яненко – український соловейко Анатолій Солов’яненко – український соловейко Анатолій Солов’яненко – український соловейко

    Україна завжди славилась своїми чарівними, мелодійними піснями та співочими талантами, але саме за голосом Анатолія Солов’яненка Україну впізнають у світі.

    З нагоди 90-річчя від дня народження народного артиста України, лауреата Національної премії ім. Т.Г. Шевченка, Героя України у бібліотеці-філії №4 відбувся мистецький портрет «Анатолій Солов’яненко – український соловейко» для членів клубів «Зарічани» та «Любисток».

    Працівники книгозбірні запросили учасників зустрічі доторкнутися до творчості Великого Співака. Під час заходу йшла мова про його мрії, сподівання, про його людяність і відкритість, велику любов до оперного театру, в якому він пропрацював 30 років, і найголовніше – велику повагу до свого глядача. Бібліотекарка Олена Буяненко наголосила на тому, що свій дарований природою й відточений великою працею талант, народний артист щедро дарував людям, примножував славу України на світових сценах.

    Наприкінці заходу присутні переглянули документальний фільм «Анатолій Солов’яненко. Парадокси долі», де лунав могутній і прекрасний голос Великого Артиста, яким співак розмовляв з усім світом та з кожним із нас.

    Ірина Тупчій.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше