• «Біла Церква літературна, мистецька, історична»

    «Біла Церква літературна, мистецька, історична» «Біла Церква літературна, мистецька, історична» «Біла Церква літературна, мистецька, історична» «Біла Церква літературна, мистецька, історична»

    Коли навколо забагато не надто добрих подій, а на душі, образно кажучи, 24 лютого, чи не найкращим рецептом душевної рівноваги є пізнання чогось нового, поринання у творчість, спілкування з цікавими людьми.

    Для користувачів бібліотеки-філії №8 таким «шматочком» світла став традиційний вересневий День краєзнавства «Біла Церква літературна, мистецька, історична», присвячений 990-річчю найріднішого міста, поетичної і таємничої, різнобарвної та багатоликої, такої гордої, стародавньої і завжди молодої Білої Церкви.

    Тож, захід був щедрим на події, емоції, враження. Тішили око книжкові виставки найцікавішої краєзнавчої літератури. Віртуальна мандрівка княжим містом, овіяним легендами, дивувала новизною відкриттів. Книжкова візія знайомила з новинками літераторів-краян. Оплески вдячності отримали учасники вокальних ансамблів клубів «Золота осінь» та «Чарівна мить» Академії пенсіонерів, які присвятили рідному місту не лише мелодійні пісні та ліричні вірші, а й тепло своїх сердець.

    Учасники заходу дізналися багато цікавого, а ще із задоволенням поспілкувалися, поділилися враженнями про неповторну і мальовничу Білу Церкву, у якій, як у магічному кристалі, віддзеркалена вся Україна.

    Щоб по-справжньому любити свій рідний край, його потрібно добре знати. А чи багато відомо нам про його історію, традиції і звичаї, про красу рідної природи? День краєзнавства, який відбувся у бібліотеці, довів, що відповідь на це запитання є ствердною.

    Наталія Семененко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше