• 990-річчю Білої Церкви присвячується

    990-річчю Білої Церкви присвячується 990-річчю Білої Церкви присвячується 990-річчю Білої Церкви присвячується 990-річчю Білої Церкви присвячується

    «Квітни в віках, моя Біла Церкво!» – під такою назвою в бібліотеці-філії №1 для дітей відбулося відкриття персональної виставки картин молодої художниці, читачки бібліотеки Анни Воронюк. Експозиція живопису присвячена Дню міста.

    Двадцять вісім чудових пейзажів Білої Церкви нині прикрашають читальний зал книгозбірні. Кожна з цих робіт – ніби освідчення мисткині в любові до малої батьківщини, в них стільки тепла й ніжності!..

    Усміхнена, позитивна дівчина охоче розповіла про своє захоплення живописом, про улюблені роботи, про навчання в школах мистецтв міста і в Київській державній академії декоративно-прикладного мистецтва та дизайну ім. Михайла Бойчука, студенткою якої наразі вона є.

    Привітали майстриню пензля з персональним відкриттям експозиції бібліотекарі та читачі – члени клубу «Водограй» Академії пенсіонерів.

    З вітальним словом до Анни Воронюк звернулася директорка Білоцерківської школи мистецтв №1 Леся Крижешевська. Вона розповіла про успіхи молодої художниці під час навчання в школі та про її перші кроки в мистецтві, звернула увагу на помітний малярський почерк.

    Презентована виставка є дебютною для Анни, тому, звісно, вона дуже хвилювалася. Підтримати, порадіти за неї прийшов на зустріч дідусь – давній друг бібліотек, краєзнавець-аматор, ентузіаст, натхненник Анатолій Скепко. Варто зазначити, що пан Анатолій доклав значних зусиль в оформленні виставки.

    Анатолій Володимирович представив загалу свою нову відеороботу – краєзнавче дослідження «Меріам Купер, американський авіатор, і Біла Церква». Тож, учасники творчої зустрічі отримали неабияке задоволення від спілкування з талановитими представниками родини Скепко-Воронюк.

    Дякуємо Анні Воронюк за творчість і запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку «Квітни в віках, моя Біла Церкво!» у бібліотеці-філії №1 для дітей.

    Тетяна Качанова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше