• День Небесної Сотні у Пилипчанській бібліотеці

    День Небесної Сотні у Пилипчанській бібліотеці День Небесної Сотні у Пилипчанській бібліотеці День Небесної Сотні у Пилипчанській бібліотеці

    19 лютого 2022 року в бібліотеці-філії села Пилипча відбулася патріотична година «Небесна сотня в пам’яті навіки!», присвячена Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

    Бібліотекарка познайомила учасників заходу з короткими життєписами героїв Небесної Сотні,розкрила суть подвигу Небесної Сотні, наголосивши на історичному значенніРеволюції Гідності. Пані Людмила закликала присутніх пам’ятати про героїзм тих, хто в черговий раз виборював незалежність України та не забувати про українських воїнів, які протистоять російським окупантам на сході країни.

    З болем та гордістю учасники заходу згадали свого земляка Михайла Щербаня, який віддав найдорожче – власне життя, захищаючи рідну землю від ворога. За особисту мужність і героїзм,вірність військовій присязі Михайло Щербань нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня… посмертно.

    У книгозбірні була оформлена тематична поличка«Небесна сотня воїнів Майдану».

    Читачі хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які віддали свої життя заради демократичного європейського майбутнього України у трагічні дні лютого 2014 року.

    Людмила Завируха.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше