• Понад усе вони любили Україну

    Понад усе вони любили Україну Понад усе вони любили Україну

    20 лютого ми відзначаємо героїчну і надзвичайно болісну для всіх дату – День Героїв Небесної Сотні. Саме цей день у 2014 році став найдраматичнішим і переломним етапом Революції гідності, днем масових розстрілів мирних демонстрантів у Києві. Своє життя віддали найкращі представники нації, більшість з них – молодь, ті, хто лише починав жити.

    З нагоди восьмої річниці вшанування Героїв Небесної Сотні у бібліотеці-філії №4 відбулася година історії «Понад усе вони любили Україну» для членів клубу «Цікаве дозвілля».

    Бібліотекарка Ірина Тупчій розповіла учасникам заходу про трагічні події Майдану, Героїв Небесної Сотні, що віддали своє життя за краще майбутнє та допомогли усвідомити багатьом людям, що таке патріотизм та те, що за себе і свою державу потрібно боротися.

    У бібліотеці уваги була розгорнута виставка-пам’ять «Слава Небесній Сотні», на якій представлені книги, що висвітлюють події Революції Гідності, розповідають про мужність і героїзм її учасників.

    Наприкінці зустрічі члени клубу, затамувавши подих, переглянули документальний фільм «Зима, що нас змінила», під час якого детальніше дізналися про жертовність українського народу, відданість волонтерів та підтримку всього населення.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше