• Тризуб – символ України на всі світи

    Тризуб – символ України на всі світи Тризуб – символ України на всі світи Тризуб – символ України на всі світи Тризуб – символ України на всі світи

    Тризуб – давній геральдичний знак. У ньому закарбовано триєдність буття, велич і сила, воля, незалежність, єдність поколінь.

    18 лютого, з метою розвитку знань про символи своєї країни та виховання шанобливого ставлення до державної атрибутики в повсякденному житті, фахівці книгозбірні №3 провели літературно-історичну годину «Тризуб – символ України на всі часи» з читачами − учнями 3-А класу (класовод Людмила Саранчук) та 3-В класу (класовод Наталія Бортяна) Білоцерківської гімназії-початкової школи № 15.

    Працівники бібліотеки розповіли дітям про те, коли тризуб став офіційним Гербом України, ознайомили з книжковою виставкою відповідної тематики, провели пізнавальну вікторину «Во славу золотого Тризуба».

    Учасники заходу читали патріотичні вірші Наталії Поклад, Андрія Демиденка, Ганни Чубач, Андрія Пархоменка.

    Змінюються епохи та обставини, однак українці лишаються об’єднані власними державними символами. Всі ми маємо докласти зусиль, щоб у всьому світі наш Тризуб став символом успішної, мирної держави.

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше