• Злука – Соборність – Україна

    Злука – Соборність – Україна Злука – Соборність – Україна Злука – Соборність – Україна Злука – Соборність – Україна Злука – Соборність – Україна

    «Україна єдина» – під таким гаслом відбулося патріотичне свято напередодні Дня Соборності України для четверокласників Білоцерківської гімназії – початкової школи №13.

    Завідувачка філії №4 Світлана Линник розповіла про боротьбу українського народу за соборність своїх земель, як одну з важливих сторінок історії України. Присутні переглянули документальний фільм «Акт Злуки» та ознайомилися з літературою, яка була представлена на книжковій викладці «22 січня – День Соборності України».

    Під час свята діти обговорювали поняття «єдина», «соборна», «незалежна» держава, закріпили знання про символи рідної країни, читали вірші. Учасники заходу взяли участь у вікторині «Як я знаю Україну», складали пазли «Моя Україна». У інсценівці «Україна нероздільна і єдина» мати-Україна об’єднала своїх доньок – Західну і Східну Україну.

    Наприкінці свята відбувся флешмоб «Живий ланцюг єднання». У супроводі українських пісень діти із задоволенням взялися за руки, щоб показати, що ми – єдині, ми – українці.

     

    Ірина Тупчій.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше