• У зимовий час гра прийшла до нас

    У зимовий час гра прийшла до нас У зимовий час гра прийшла до нас У зимовий час гра прийшла до нас У зимовий час гра прийшла до нас

    Зиму називають веселою порою, бо вона приносить дітям дуже багато розваг. Немає такої дитини, яка б не любила зимових забав.

    Для вихованців групи «Сонечко» Білоцерківської гімназії – початкової школи №13 бібліотекарі філії №4 разом зі шкільним бібліотекарем Іриною Співак підготували зимові розваги «У зимовий час гра прийшла до нас».

    В гості до малечі завіталаголовна героїня дійства – Зима, роль якої виконала бібліотекарка Олена Буяненко. Під час заходу дітлахидізнались про зміни у природі, історію зимових розваг, серед яких – лижі, санчата, ковзани, ліплення сніговика тощо.

    Дітки були активними учасниками розваг: радісно зустрічали зиму, розповідали вірші, відгадували загадки.Дві команди «Зайчики» та «Сніжинки» із задоволенням змагалися під час ігор:«Влуч у ціль», «Перекоти снігову кулю», «Гра в слова», «Збери шишки». Цікавою стала забава «Снігова карусель»,яка створила справжню святкову зимову атмосферу.А наприкінці усі разом переглянули яскраві та цікаві книжки та журнали. Всі учасники дійства отримали заряд добрих, позитивних емоцій та гарний настрій.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше