• Новорічні фантазії в бібліотеці

    Новорічні фантазії в бібліотеці

    Новий рік – найулюбленіше свято не тільки малечі, а й дорослих. Це особлива атмосфера, очікування дива, казки, піднесеного настрою і гарних побажань.
     
    Ось і цього разу, в очікуванні новорічних див у літературній вітальні Центральної бібліотеки для дорослих зібралися члени клубу «Водограй». Розпочався захід святковими віншуваннями від Лариси Ястребової, Валентини Майбороди, Ольги Андреєвої, які прочитали власні віршовані побажання здоров’я, миру, добробуту, процвітання кожній українській родині. «Астрологині» Олена Синельникова і Лариса Ястребова у стилізованих костюмах передбачили у Новому 2022 році закінчення війни в Україні та перемогу над підступним ворогом – Коронавірусом. «Жриці» давніх богів пані Лариса і Олена  склали кожній з присутніх жартівливий гороскоп на прийдешній рік, чим порадували жіноцтво й підняли їм святковий настрій.
     
    Не забарився на свято й Святий Миколай із солодкими  подарунками. В ролі цього казкового персонажу  виступив давній друг «водограєвців», пасічник Анатолій Духта.
     
    Не обійшлося свято без колядок, щедрівок, народних пісень, віршів, жартів і святкового частування.
     
                        Людмила Чупак. 
                         



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше